29.01.2010

We'll pretend we're having tons of fun

I morges sto jeg opp, hentet ut kameraet, satte i batteriet, monterte stativet og gjorde meg klar for en utefotografering til journalistikkoppgaven vi har på skolen nå. Så drar jeg fra gardinene, og ute snør det. Det snør. Ikke store flak nå og da, men skikkelig snøstorm. FML. Det er grense på hvor bra bildene blir med selvutløser, men når det er snøstorm, kan jeg jo like så godt gi opp håpet. Hei pessimist. Neida. Jeg drar meg ut i snøstormen med kamera, tepper, paraplyer og det hele, og setter opp kameraet i garasjedøra, så snøen ikke slipper til. Verden er fantastisk altså.
Bildene ble ikke brukbare, om noen skulle lure. Cornelius ble en brun klump, og snøen ødela. At alt skal være så vanskelig altså! Jeg gav opp og dro til skolen, i håp om at snøen skulle regne bort. Hater snø akkurat nå.

Så kommer jeg hjem og ser dette.
Da får jeg sykelig lyst på katt! Mamma er sta som et esel, så hun skal ikke ha katt what so ever. Når jeg flytter ut mamma, da skal jeg få meg verdens fineste katt, og så blir du sjalu. Den kommer til å bli dullet i hjel, herregud. Men det ser ut som om Birta liker meg da.
Så slo jeg meg løs og gikk amok med speilrefleksen mens det fortsatt var lyst. Derfor skal dere få se, etter at jeg tok helt av i Photoshop uten å vite hva jeg drev med. Smekre bilder altså. Vurderer å sende noen av dem til Ohhappylife.blogg.no når hun skal lage header til meg! Og dette var ikke ment til å bli et langt innlegg, men dere får nå skumme dere igjennom.
Rene pornografien dette.
lol lol lol, dette er bare så dårlig redigert at jeg spyr. takk for meg.

3 kommentarer:

nikky in england sa...

sv: hhaha sant karma is a bitch :p

Oh Happy Life sa...

Hahaha, love it! Faens snø altså. Skulle også ta bilder idag, men æsj, gidder ikke det når snøen skal ødelegge.

Men så peeeene bilder av deg! You looks so pretty *nynne*

Vivian sa...

Eline, du er sååå pen!! Det må være supergøy å jobbe med en så fotogen modell :-D Hihi!