14.06.2011

Nåværende status

Humør: Sliten, trøtt, bekymret, nervøs
Næring: Smash og Urge... "næring"
Bekymring: Eksamen i foto (pågående)
Irritasjon: Temaet vi fikk, Groruddalen.....................
Lyd: Airconditioningssurr
Sted: Skolen

Ja, eksamen i foto. Jeg gråter av tanken på at temaet er et sted som like så godt kunne vært andre siden av jorda. Informasjonsbrosjyre. Om 48 timer er det sommerferie.

2 kommentarer:

. sa...

Lykke til :)

kom over en kommentar du hadde skrevet på en annen blogg. om at du byttet fra nikon d40 til canon 60d? jeg har d40 nå og venter bare på penger til å kjøpe 60d. vil du fortelle meg litt om forskjellene? helt ærlig synes jeg ikke d40 er så mye å skryte av.. :/

Eline sa...

Spicy: Jeg får ikke opp profilen din, så jeg forklarer litt her:

Nikon D40 er ingenting å skryte av nei, men da jeg var 14 år og akkurat hadde oppdaget speilrefleksen var det mer enn nok! Så begynte jeg på VGS og media, og oppdaget etter hvert at jeg trengte noe større og bedre. Jeg tenkte lenge og fant 60D. Her kan man filme i HD, skjermen er utvridbar, oppløsningen på den stooore, skjermen er bedre, menyene er bedre tilrettelagt og det er i det hele tatt et mye bedre kamera. Du venner deg fort til at det er noen forskjeller mellom nikon og canon, for eksempel hvor de forskjellige knappene er... Les i manualen! Anbefaler også at du skaffer deg Canon EF 50mm f/1.4 eller 1.8 II i tillegg! :)